这9位已去世的明星,如果你认识五位以上,就证明你老了!

这9位已去世的明星,如果你认识五位以上,就证明你老了!
0:00
0:00
Published at:2018-07-14
By:熱點新聞
Duration:4 minutes 51 seconds

Description: 陈宝莲,女,1973年5月23日出生于中国上海,中国香港女演员。2002年7月31日傍晚,有过多次自杀和自残经历的陈宝莲,在上海南阳路一幢24楼顶楼跃下自杀身亡,终年29岁。 许冠英,1946年8月3日出生在广东省广州市。香港影视演员、歌手。2011年11月8日,因心脏病在香港九龙塘马可尼道的家中去世,享年65岁。 林正英,原名林根宝,1952年12月27日出生于香港,香港艺人。但令人遗憾的是在1997年11月8日傍晚,林正英因肝癌晚期,在九龙圣德肋撒医院与世长辞,终年45岁。2016年3月27日,中国功夫巨星排行,林正英排名第12名。 张国荣,1956年9月12日-2003年4月1日,本名张发宗,大中华地区歌坛和影坛巨星,出身于香港的着名歌手、演员、唱片及电影监制、大中华地区拥有广泛的影响力、演艺圈多栖发展最成功的代表之一,是1980年代香港乐坛的天皇巨星之一。 翁美玲,1959年5月7日出生于香港,籍贯安徽省。1985年5月14日,翁美玲因感情问题在家中开煤气自杀身亡,享年26岁

这9位已去世的明星 如果你认识五位以上 就证明你老了 is the best result we bring to you. We also listed similar results in the related list. Use the search form to get results according to your wishes. Please note: none of the files (such as mp3, images and videos) are stored on our servers. NJ Music only provides capture results from other sources such as YouTube and third-party video converter. Assistance anyone who has produced it by simply purchasing the first CD or original digital product of 这9位已去世的明星 如果你认识五位以上 就证明你老了 therefore they provide the most beneficial products in addition to carry on doing work.